időjárás

2020.03.24. 14:15

Sátor alatt a havazásban

Fotó: Kedves Zilahi Enikő

Nyíracsád önkormányzata már a múlt heti meteorológiai előrejelzéseket figyelve felkészült a hétfő reggelre bekövetkezett havazásra, az esetleges esőre, a további csapadékos időjárásra. A megváltozott munkarend miatt a gyógyszertár és az orvosi rendelő előtt egész napos a sorban állás a járdán, mivel zárt térben kettőnél több beteg nem tartózkodhat.

– Az elmúlt héten székeket tettünk a járdára a várakozás megkönnyítése érdekében, ezen a héten pedig már a csapadék ellen kellett védeni a lakosokat. Az önkormányzat ezért sátrat állított fel a gyógyszerért sorban állóknak, hogy legalább a hó, az eső ne verje őket. Próbálunk előregondolkodni, ezért folyamatban van további sátrak beszerzése arra az esetre, ha rosszabbra fordulna az idő, vagy esetleg máshol, a rendelő előtt, vagy akár a boltok előtt is szükség lenne a lehulló csapadék elleni védekezésre – tudtuk meg Nagyné Jobbágy Piroska jegyzőtől.

KZE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában