Hírmorzsák

2020.01.09. 11:16

Járhatóbb utaknak örülhetnek a vámospércsiek

Zökkenőmentesebben juthatnak el az iskola és az óvoda épületéig.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Simább úton óvodába és az iskolába

Mintegy 485 méter hosszúságban kapott új burkolatot a József Attila utca a Debreceni utca csatlakozástól a Petőfi Sándor utcai kereszteződésig. A burkolatfelújítás folytatása volt az elmúlt években elvégzett Iskola utcai felújításnak. Ez segítette az iskola és az óvoda jobb megközelíthetőségét – tallóztuk a Vámospércsi Hírekben.

Járhatóbbak a külterületi utak

A kisváros önkormányzata egy sikeres pályázat eredményeként újította fel a Csillagos dűlő külterületi szakaszát, iletve az Acsádi út külterületi részét. A munkálatok során mindkét utat stabilizálták és elkészítették a földpadkákat – olvasható a Vámospércsi Hírekben.

A művelődési házból a rendőrségre megy

A város önkormányzata a térfigyelő kamerarendszert térítésmentesen a rendőrség használatába adja. A város elvégezteti a rendszer áttelepítését, és továbbra is finanszírozza a fenntartási költségét, míg a rendőrség a térfigyelőrendszer központi egységének megfelelő helyet biztosít a Nagy utca 3. szám alatt lévő épületében – adta hírül a Vámospércsi Hírek.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában