kinyit a „vérbutik”

2019.10.10. 13:28

Véradókampány sorozatrajongóknak: Debrecenbe jön a Blood Store

Október 14-15-én Debrecenben is megnyitja kapuit a Blood Store vérbutik, ahol a sorozatrajongó véradókat The Walking Dead- és Family Guy-ajándékok várják.

Fotó: FOX

A nagyszabású országos véradókampányt a fővároson kívül hét további nagyvárosban rendezik meg november közepéig.

A Blood Store az elmúlt évek egyik legnagyobb véradássorozatává nőtte ki magát: évente több mint 4000 látogató regisztrált a Vérbutikokban, és átlagosan 500 liter vért sikerült levenni a véradóktól. A nagy sikerre való tekintettel a FOX+ és a Telekom immáron negyedik alkalommal rendezi meg országos véradássorozatát a Magyar Vöröskereszttel együttműködésben, olvasható a FOX közleményében.

Az ország különböző pontjain nyíló Blood Store-ok tematikájukban és berendezésükben a The Walking Dead és a Family Guy sorozatokat idézik, ahol a regisztrálók először egy „Menetlevelet” kapnak, amelybe a különböző aktivitásoktól függően gyűjthetnek pontokat. A véradás mellett fotózkodhatnak és kvízjátékon is részt vehetnek az érdeklődők, ezekért mind pontokat kapnak, melyeket végül The Walking Dead- és Family Guy-ajándékokra válthatnak be. Érdemes tehát azoknak is ellátogatni a vérbutikokba, akik valamilyen oknál fogva nem adhatnak vért, hiszen az egyéb aktivitásokért is kaphatnak ajándékot.

Fotó: FOX

A legtöbb pont – és a legnagyobb ajándék – természetesen a véradásért jár, hiszen a kampány nem titkolt célja a véradók számának növelése országszerte. Fontos tudni, hogy egyetlen véradó akár három emberi életet is megmenthet.

A FOX+ Blood Store 2019. okt. 14-15-én a Csapó utcai bevásárlóközpontban várja az érdeklődőket.

A kétnapos eseményeken véradásra csak a második napon van lehetőség, figyelmeztetnek. A véradáson való részvételhez szükséges a személyi igazolvány, a TAJ-szám és a lakcímkártya. A véradással kapcsolatos további információk elérhetőek a www.veradas.hu oldalon vagy az ingyenesen letölthető Véradás-Vöröskereszt mobilapplikáción.

Az eseményekről további információ a FOX+ Facebook-oldalán található.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában