teljesítik a lakosság kérését

2019.10.02. 16:14

Újraburkolják a Piroska utcát

Idén fél milliárd forintot költ a debreceni önkormányzat utak felújítására.

Fotó: Matey István

Újraaszfaltozzák a debreceni Piroska utca tönkrement burkolatát lakossági kérésre 480 méter hosszan, teljes szélességben. A munka 33 millió forintba kerül, melyet a helyi önkormányzat biztosít – jelentette be a helyszínen Papp Viktor a városrész önkormányzati képviselője szerdán. Elmondta: a Piroska utca a 2-es választási körzet egyik fontos gyűjtőútja, az Endre, az Irén, a Fülöp, a György és a Katalin utca lakói is gyakran arra közlekednek.

Fotó: Matey István

– Az útépítéssel az is célunk, hogy a környéken élő és arra járó autósok, kerékpárosok biztonságban tudjanak közlekedni. A kivitelezés várhatóan két hétig fog tartani, mely alatt forgalomkorlátozások várhatóak, ezért az érintettek türelmét, megértését kérjük – fogalmazott a képviselő.

Fotó: Matey István

Papp Viktor hozzátette: az Új Főnix Terv közlekedésfejlesztési programjának keretében fontos elem az utak nagy felületű aszfaltozása, azok rendbetétele és folyamatos korszerűsítése. Idén 500 millió forintot költ a város utak felújítására. A közelmúltban elkészült a Mester utca, a Kádár dűlő, valamint a kismacsi Napraforgó utca újraburkolása.

OCs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában