szólj be a papnak!

2019.09.18. 20:32

Ringbe szállt és válaszolt a kérdésekre

Rendhagyó helyszínen beszéltek a hitről, küzdelemről az érdeklődőknek.

Újra meglepő megmozdulásnak lehettek szemtanúi mindazok, akik kedd délután ellátogattak a Szólj be a papnak! debreceni csapatának rendezvényére.

Tokodi László hófehér öltözéket (habitust) viselő domonkos szerzetes üde színfoltja a hazai egyházi életnek. Volt már „rollerező Jézus” fesztiválon, kihívta Tibi atyát is hitvitára, vagy épp „vallomást” tett egy nőnek egy kocsmában. Legutóbb szeptember 17-én délután lepte meg az érdeklődőket, amikor Szögyényi László többszörös MMA kupagyőztes, kempo grappling Európa-bajnok edzőtermébe merészkedett le, hogy Sajtos Szilárd református tábori lelkész kíséretében ringbe szálljon, és megválaszolhassa a vitapartnerei kérdéseit hitről, küzdésről, küzdelemről.

Az egyesület következő debreceni eseményét október 17-én rendezi meg Szólj be a püspöknek! címmel, ahol Beer Miklós (római katolikus), Bölcskei Gusztáv (református) és Gáncs Péter (evangélikus) püspököt arról faggathatjuk, szerintük mi a haszna az egyháznak.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában