az első szépségversenyén járt

2019.08.26. 09:52

Az új szerencseszám immár a kettes a szépség számára

A debreceni lány először járt szépségversenyen, és egyből második udvarhölgy lett.

Fotó: Miss Balaton 2019

A magyar tenger északi partján a Balatonfüredi Szabad­idő és Konferencia Központban rendezték meg a Miss Balaton döntőjét, augusztus harmadik szombatján. A legjobb tizenkét versenyző a finálét megelőzően egy háromnapos fotótáborban vett részt, majd egyhetes felkészítő tábor várt a lányokra, hogy a legjobb formájukat hozzák a döntő napján.

A szépségek az este folyamán először laza szettben, majd bikiniben, utána koktélruhában, végül estélyi öltözetben vonultak fel az ítészek és a közönség előtt.

Az öttagú zsűri végül Balogh Elenit választotta meg királynőnek, és az első udvarhölgy Kulin Brigitta lett, aki egyben a közönségszavazás harmadik helyét is elnyerte. A debreceni Lakatos Annabellát pedig a Miss Balaton 2019 második udvarhölgyének választották, s egy kétszemélyes tunéziai úttal is gazdagodott.

Csak nyerhetett

Annabella most szeptemberben kezdi az utolsó évét a Csokonai Vitéz Mihály Gimnáziumban, s az olasz kultúra szerelmese; mint elmondta, a temperamentumokkal nagyon tud azonosulni. A tanulás mellett pedig modellkedik és hoszteszkedik, illetve egy edzőteremben dolgozik. – Soha nem voltam még korábban szépségversenyen. Fotómodellként volt némi tapasztalatom, de a kifutó számomra idegen terep volt – hallhattuk Annabellától, majd hozzátette: nem véletlenül választotta a balatonfüredi versenyt. – A Miss Balaton versenyen nemcsak egy résztvevő voltam, hanem csapattag. Továbbá ez az a megmérettetés, ahol igazából csak nyerhetsz: rengeteg tapasztalatot és élményt, ami szerintem többet ér bármilyen díjnál, sőt terelgetnek az utamon, nem engedik el a szervezők egyből a kezem – mondta Bella.

Felhők felett

A 18 éves lány a Naplónak elmondta, a felkészítő táborban reggeltől estig dolgoztak a tökéletes megjelenésért, de mindezek mellett a szórakozásra is jutott idő. – Csodálatos csapat állt össze, igazi kis család. A napjaink a koreográfiatanulással, a kifutógyakorlással, életmóddal kapcsolatos oktatással, illetve közösségimédia-órákkal teltek, melyeken szakmabeliektől tanulhattunk. Mindennap volt egy szabad programunk, ahol kicsit kikapcsolódhattunk, golfoztunk, borkóstolón jártunk, sőt a felhők felett éreztük magunkat szó szerint, amikor elmehettünk egy sétarepülésre – emlékezett vissza Bella.

– Úgy éreztem, hogy nekem ezt kell csinálnom, ez a kulcs a boldogságomhoz, valamint a jövőmhöz. Voltak pillanatok, amikor minden erőm és motivációm elfogyott, de olyankor mindig azt mondtam magamnak: „Ez egy próbatétel, hogy mennyire vagyok erős és kitartó!” – idézte fel a fiatal lány.

Meglett az eredménye

Hozzátette, annyit gyakoroltak és készültek a táborban, hogy a nap végére már nem volt ereje és ideje a döntőn izgulni, csak a műsor előtt pár órával érezte, hogy lámpaláz lett rajta úrrá. – Mikor az eredményhirdetésnél kimondták a nevemet, nem igazán fogtam fel, hogy mi is történt, egyszerűen csak leírhatatlanul boldog voltam, és végre büszke voltam magamra, hogy megérte a sok küzdelem – mondta Bella, aki a jövőben szeretné megállni helyét a modellvilágban, s jövőbeli tervei közt szerepel, hogy a következő nyáron Budapestre költözik.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában