önkormányzati választás

2019.08.09. 15:13

Papp László: fontos az együttműködés

Kriza Ákos, Miskolc polgármestere pénteken bejelentette, hogy mégsem indul az őszi polgármester-választáson.

Fotó: Ádám János

A döntéssel kapcsolatban Papp László, Debrecen polgármestere a következőket nyilatkozta a Hajdú-bihari Naplónak:

– Szomorúan értesültem Kriza Ákos polgármester úr, barátom döntéséről, mely szerint egészségügyi okok miatt nem indul újra Miskolc polgármesteri tisztségéért. Egykori miskolci egyetemistaként is mondhatom, hogy tisztában vagyok azzal, milyen kitűnő munkát végzett Ákos az elmúlt 9 évben. Miskolc ma Magyarország egyik legerősebb és legvonzóbb városa, amelyik jól gazdálkodik erőforrásaival, természeti értékeivel erős versenytárs, de egyben nagyon erős szövetséges. Kriza Ákos nagy harcos, aki városáért a végletekig tud küzdeni. Hiszem, hogy az élet minden területén eredményre vezetnek törekvései és a jövőben is tudunk együtt dolgozni Észak- és Kelet-Magyarország felemelkedésén – fogalmazott Debrecen első embere.

– Fontosnak tartom városaink közötti együttműködést, így bízom benne, hogy Kriza Ákossal és a Fidesz–KDNP polgármesterjelöltjével, dr. Alakszai Zoltánnal együttműködve tudjuk egymás munkáját segíteni a következő években is – tette hozzá Papp László.

HBN

A borítóképen: Kriza Ákos, Miskolc polgármestere

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában