hírmorzsák

2019.07.02. 20:49

Székeket és evőeszközöket szerzett be a nyíracsádi kultúrház

Három rövidhír a nyírségi településről.

Kicserélték az eszközöket

A település művelődési háza gyakran ad otthont olyan családi rendezvényeknek, ahol a teakonyhát is használják. Időszerűvé vált az elhasználódott vagy tönkrement konyhai eszközök pótlása, cseréje, amit saját erőből finanszírozott az intézmény. Az új evőeszközök mellett a poharak készletét is sikerült feltölteni.

Fotó: Kedves Zilahi Enikő

Széket vettek és festenek

A helyi önkormányzatok közművelődési érdekeltségnövelő pályázatának köszönhetően 70 darab régi tárgyalószéket cserélhetett újra a művelődési ház. A pályázati összegből az intézmény legtöbbet használt helyiségeinek, így a táncteremnek az újrafestését is tudják finanszírozni.

Fotó: Kedves Zilahi Enikő

Köztisztviselőket köszöntött a polgármester

Július elseje évtizedeken keresztül volt a köztisztviselők napja, 2017 óta azonban egy törvénymódosítás következtében nem jelent munkaszünetet a szférában dolgozók számára. Dr. Nagy János polgármester mégis köszöntötte a hivatal dolgozóit, és megköszönte egész éves áldozatos munkájukat.

Kedves Zilahi Enikő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában