miatta adta be a jelentkezést

2019.07.30. 20:18

Párja is biztatta a szépségkirálynőt

A debreceni születésű Orsi titokban indult, csak később árulta el a szüleinek, hogy beválogatták a legszebb 11 lány közé.

Fotó: Matey István

Szabó Orsi fejére került a múlt szombaton a Miss Alpok Adria területi és a Hajdúság Szépe verseny koronája, melynek az esős idő miatt a hajdúszoboszlói strand helyett az Aqua-Palace konferenciaterme adott otthont. A szőke hajú királynő a Napló érdeklődésére elmondta, semmi tapasztalata nem volt a versenyzésben.

– Két évvel ezelőtt kezdem el igazán a szépségipar iránt érdeklődni, mert a környezetemben feltűnően sokan értek el sikereket a szakmában – fogalmazott Orsi, hozzátéve: először a párjának beszélt arról, hogy esetleg kipróbálná magát egy szépségversenyen.

Remegett a lába

– Mindig is érdekeltek ezek a fajta megmérettetések, s szívem mélyén valahol tudtam, hogy egyszer rászánom magam, s jelentkezem egyre. Most úgy érzem, jól tettem, s most már hajt a kíváncsiság, hogy királynőként hogyan állok majd helyt a versenyeken. A háttérfeladatok is vonzanak, mivel marketinget tanulok az egyetemen, viszont egyelőre sodródom, s majd később kirajzolódik mit szeretnék pontosan csinálni – számolt be terveiről a 21 éves lány, aki a divatszakma felé is kacsingat, mivel a versenyre saját maga által tervezett koktélruhában vonult végig a zsűri előtt.

A királynő hangsúlyozta, véleménye szerint önbizalmának és természetességének köszönheti a koronát. – Egyáltalán nem számítottam arra, hogy nyerhetek, s nagyon meghatódtam, még mosolyogni is alig tudtam a meglepettségtől, sőt a közös képeknél remegett a lábam is – emlékezett vissza az újdonsült királynő, aki párja biztatására adta be végül a jelentkezését.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában