Autogram a sztártól

2019.05.15. 15:16

Mads Mikkelsen aláírása segíthet a beteg gyermekeken

A legnagyobb belga képregényes rendezvényen járt Könczöl Gábor, a Lázadó Légió Magyarországi Helyőrségének vezetője. A Lázadó Légió jótékonysági tombolára készül, amelynek fődíja egy Mads Mikkelsen által dedikált Galen Erso-figura lesz!

– Sokan tudják rólam, hogy nagy James Bond- és Star Wars-rajongó vagyok, de legújabb „küldetésemet” mégis inkább dr. Hannibal Lecternek köszönhetem, hiszen nagyon szeretem a három évadot megélt sorozatot és persze a Sir Anthony Hopkins által játszott filmeket is. Általában nem nézek sorozatokat, valamint elfogult vagyok, hogy csak az eredeti jó, az az igazi, ezért nem vagyok oda a remake-ekért, rebootokért. Így a Mads Mikkelsen-féle Hanniballal fenntartásaim voltak – fogalmaz beszámolójában Könczöl Gábor a ziro.hu-n.

Mint írja, megtervezte, hogy kér egy autogramot Mads Mikkelsentől, amit később jótékonysági tombolára bocsát, így támogatva a debreceni Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítványt. Az aláírást végül sikerült megszereznie a Zsivány Egyes játékfigurára, érdemes figyelni a Lázadó Légió Facebook-oldalát, mert hamarosan elkezdik a jótékonysági tombolázást, amelynek fődíja az említett Galen Erso-figura lesz.

HBN

Borítókép: Könczöl Gábor (balról) és Mads Mikkelsen | Fotó: ziro.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában