Helyi közélet

2019.04.09. 14:52

A gyerekekről szólt a retró bál

Komádi - A Kerek Egy Ég Alatt Óvoda és Bölcsőde dolgozói jótékonysági bált rendeztek.

Komádi - A Kerek Egy Ég Alatt Óvoda és Bölcsőde dolgozói jótékonysági bált rendeztek.

Az est az ovis gyerekek műsorával kezdődött. Bemutatkozott a Szivárvány óvoda 2018 októberében alakult Táncoló Tulipánok Tehetségcsoportja, Tavaszváró játékfűzések című táncos produkciójukkal, Csekéné Nagy Éva Edina óvónő vezetésével.

A Malmi Óvodából fellépett négy kiváló hangú középső és nagycsoportos gyermek, akik rendhagyóan az esemény alkalmából álltak össze. A Csilingelő csoport ovisait Lisztes Ágnes óvónő kísérte hangszeren és készítette fel a produkcióra. A Körösmenti Kiscsillagok modern táncos, retró hangulatú előadását Nagyné Czakó Csilla és Méhes Zoltánné tanította be a kicsiknek.

Az óvodapedagógusok is készültek egy vidám műsorral, melyben a lábaké és a „rongyrázásé” volt a főszerep. A vacsora után Halics Attila gondoskodott a jó hangulatról, aki egész este retró zenékkel szórakoztatta a közönséget. A bál izgalmas tombolasorsolással és táncolással ért véget.

- Rozsik Rita -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában