Helyi közélet

2019.03.25. 15:10

Nagy Táncválasztó Debrecenben

Debrecen - A Táncpedagógusok Országos Szövetsége és a Magyar Táncművészeti Egyetem új országos rendezvényt szervez a tánc világnapja (április 29.) alkalmából.

Debrecen - A Táncpedagógusok Országos Szövetsége és a Magyar Táncművészeti Egyetem új országos rendezvényt szervez a tánc világnapja (április 29.) alkalmából.

Április 28-án, vasárnap Budapesten és öt vidéki nagyvárosban rendezik meg a Nagy Táncválasztót. A Debreceni Művelődési Központban, a Kossuth utca 1. szám alatt 10 órától 18 óráig várja az érdeklődőket a rendezvény – írja szerkesztőségünkhöz eljuttatott levelében Holb Ibolya, a Modern Tánc-Játék Stúdió vezetője, a Nagy Táncválasztó debreceni koordinátora.

Az egész napos rendezvények célja, hogy minden korosztály számára (gyermek, junior, ifjúsági, felnőtt és senior korosztály) elérhetővé tegye a különféle táncstílusok megismerését, kipróbálását és ezzel megadja a választás lehetőségét ahhoz, hogy a későbbiekben minél többen a táncot válasszák a szabadidő örömteli eltöltéséhez.

A rendezvény ingyenes, a nap folyamán órarendbe foglalva, előzetes regisztrációt követően lehet részt venni a különféle stílusú táncórákon, valamint a profi társulatok produkcióiból lesznek táncfilmvetítések, a szakma jeles képviselőivel kerekasztal beszélgetések.

„Hisszük, hogy a tánc szellemileg, fizikailag nagyban hozzájárul a személyiség fejlődéséhez és ezért is szeretnénk minden érdeklődőt megismertetni a tánc örömével” – áll a levélben.

Az egész napos rendezvények célja az egyetemes táncművészet–néptánc népszerűsítése, ingyenes családi kulturális programként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában