Helyi közélet

2019.03.01. 16:23

Három dalt énekelt a debreceni közönségnek

Debrecen - Lotfi Begivel és Fluorral is elkészült Tamáska Gabi közös dala.

Debrecen - Lotfi Begivel és Fluorral is elkészült Tamáska Gabi közös dala.

Szerdán délután tartották az egyik kereskedelmi csatorna tehetségkutató-show műsorának legújabb, kilencedik évadának debreceni válogatóját a Roncsbárban. A koncertteremben felsorakoztak az énekes-jelöltek és izgatottan várták, hogy színpadra léphessenek. A stábbal tartott Tamáska Gabi is, a tavalyi X-Faktor harmadik helyezettje, aki egyben a 2018-as évad legjobb női előadója lett. A debreceni válogató végéhez közeledve ő is színpadra lépett, három dallal készült a közönségnek. A 21 éves énekesnő elárulta, hogy a műsor után visszament az egyetemre, de a zenei karrierje is fontos mérföldkőhöz érkezett.

Új világ

– Miközben néztem a színpadon álló lehetséges X-faktorosokat, eszembe jutottak a régi emlékek. Lelki szemeimmel láttam, hogy együtt a csapat, és barátságok épülnek a táborban, vagy akár várakozás közben – nyilatkozta Gabi. – Egy-két hónapon belül érkezik egy dalom Lotfi Begivel és Fluorral. Ki szeretnék próbálni egy új zenei irányzatot, és ehhez keresek jelenleg egy zenekart – árulta el az énekesnő, akit még arról faggattunk, hogy tapasztalata szerint milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy versenyzőnek. – A legfontosabb szerintem a nyitottság. Ha jelentkezik valaki, az például már nagy bátorságra vall, vagy ha már a táborig eljut, nagyon sok emberrel találkozik. Ismerkedni kell, és akkor nagyon sok értékes emberrel fújhat össze a szél – mondta az énekesnő.

ND


[related-post post_id="4157970"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában