Helyi közélet

2019.03.02. 16:21

Brüsszel legveszélyesebb terve

Debrecen - A Fidesz parlamenti frakciószóvivője szerint gazdasági bevándorlók milliói előtt akarja kitárni a kapukat Brüsszel.

Debrecen - A Fidesz parlamenti frakciószóvivője szerint gazdasági bevándorlók milliói előtt akarja kitárni a kapukat Brüsszel.

Halász János szombati debreceni sajtótájékoztatóján Brüsszel tervei közül a legveszélyesebbnek a gazdasági bevándorlók kérdését ítélte.

– Az embereknek joguk van megtudni, hogy mire készül Brüsszel. Gazdasági bevándorlók milliói előtt akarja kitárni a kapukat, azért emlegetik folyton a legális migrációs csatornát. Már rég nem a menekültekről van szó, hanem az Európába tartó, valamint ide vágyó gazdasági bevándorlók millióinak a beengedéséről – mondta.

Biztosítani kell

Majd hozzátette, hogy Brüsszel terve nem más, mint legális bejutást biztosítson a bevándorlóknak. – Legfrissebb bizonyíték az Európai Bizottság Magyarországnak címzett csütörtöki dokumentuma, amely ahelyett, hogy cáfolná, inkább megerősíti azt, hogy gazdasági bevándorlók millióit akarják rászabadítani Európára. Ebben a bizottsági dokumentumban szerepel a brüsszeli bizottság álláspontja: „Továbbra is biztosítani kell legális migrációs lehetőségeket.” – hangsúlyozta.

A Fidesz parlamenti frakciószóvivője úgy véli, ha szélesre tárjuk a kapukat az afrikai és a közép-keleti-európai gazdasági bevándorlók millió előtt, akkor azt nem visszatartani, hanem vonzani fogja őket Európa felé.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában