Helyi közélet

2019.03.01. 18:57

Ajánlatok a kimozdulni vágyóknak: elstartolt a Debreceni Utazási Vásár

Debrecen - Határtalan választék áll rendelkezésünkre, a világ számtalan szegletéből érkeztek kiállítók.

Debrecen - Határtalan választék áll rendelkezésünkre, a világ számtalan szegletéből érkeztek kiállítók.

Huszonkilencedik alkalommal látogatható a Debreceni Utazási Vásár, amely péntektől várja az utazás szerelmeseit. A három napon át tartó nagyszabású rendezvénynek a Kölcsey Központ ad otthont, melynek nagytermében ötven standon közel száz kiállító várja azokat, akik minél többet szeretnének megtudni egyes országokról, övezetekről, valamint értékes kedvezményekhez szeretnének hozzájutni.

A vásár hagyományaihoz hűen minden alkalommal kihangsúlyoz egy-egy országot, régiót; idén díszvendégként Ciprus élvezheti a kiemelt figyelmet, és kínálhat kihagyhatatlan ajánlatokat.

Bőséges választék áll rendelkezésükre az érdeklődőknek, a világ sok szegletéből érkeztek kiállítók, nemcsak országunkból, hanem a határon túlról is, így kétség sem fér ahhoz, hogy a kirándulni vágyók megtalálják a számukra legkedvezőbb úti célt. Hazánk térségei közül lehetőség nyílik többek közt Hatvant és a Balaton csodáit is közelebbről megismerni.

A megnyitón elhangzott, hogy jelentős változás várható március végétől Ciprus és Debrecen kapcsolatában, hiszen menetrend szerinti járat indul a Debreceni Nemzetközi Repülőtérről a ciprusi Larnakába.

Minden azt mutatja, hogy van értelme utazási irodákban gondolkodni. Debrecen egy olyan erős gazdasági háttérrel rendelkezik, hogy az emberek megtehetik, hogy utazzanak, minél több helyre eljuthassanak”

– mondta dr. Széles Diána, Debrecen alpolgármestere.

- Nagy Emese -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában