Helyi közélet

2019.03.04. 14:09

360 fokos videó: A zuhanyfüggöny mögül kilépve

Debrecen - A nyolcadik évad győztes duója, a USNK sikerén felbuzdulva sokan megcsillogtatták raptudásukat is a színpadon.

Debrecen - A nyolcadik évad győztes duója, a USNK sikerén felbuzdulva sokan megcsillogtatták raptudásukat is a színpadon.

Az egyik legnagyobb kereskedelmi csatorna tehetségkutató showműsorának legújabb, kilencedik évadának debreceni válogatóját tartották a belváros egyik népszerű szórakozóhelyén. A koncertteremben felsorakoztak az énekesjelöltek, és izgatottan várták, hogy színpadra léphessenek.

A terembe belépve csupa fiatal fogadott, akiknek már a nevetése kihallatszott a Roncsbár előterébe. A korosztály nem lehetett több húsznál, viszont a sarokban megbújva az idősebb korosztályt lehetett felfedezni – látva izgatottságukat, fellépni érkeztek. Középen a meghallgatást szervezők, köztük Tamáska Gabi, a tavalyi évad legtovább jutó női előadója, aki citromsárga pulóverével és Amy Winehouse-ra hajazó szemkihúzásával feltűnő jelenség volt a tömegben.

A tinik az üdítőjüket és telefonjukat szorongatva várták, mikor bukkan fel a számukra „érdekes” tehetség: a közönség ujjongott, amikor egy prédikátor rappelt a színpadon, viszont mosolygásra adott okot az Edda A kör című slágerét eléneklő középkorú nő előadása is. A vicces és egyben bátorítónak szánt beszólások csak fokozták a hangulatot, és találkoztunk olyan fiatallal, aki egy elbukott fogadás miatt állt színpadra – a cimboráknak hála ez örökre a „felhő” birtokába jutott. Természetesen az igazi tehetségek sem maradtak otthon.

További részletek a Hírek 360 oldalán!


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera háta mögött! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!


[related-post post_id="4159258"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában