Helyi közélet

2019.02.15. 15:18

Milyen programokra menne szívesen a tavaszi fesztiválon?

Debrecen - Március 16. és 27. között rendezik az idei Debreceni Tavaszi Fesztivált, amelyről a szervezők a csütörtökön tartott <a href="http://www.haon.hu/bach-hitchcock-es-almasi-kitti/4142119" target="_blank" rel="noopener">sajtótájékoztatón</a> azt ígérték, valóságos műfajkavalkádot tár majd elénk. Lássuk, milyen programokra vágyik a közönség!

Debrecen - Március 16. és 27. között rendezik az idei Debreceni Tavaszi Fesztivált, amelyről a szervezők a csütörtökön tartott sajtótájékoztatón azt ígérték, valóságos műfajkavalkádot tár majd elénk. Lássuk, milyen programokra vágyik a közönség!

Érdekesnek ígérkezik a Hitchcock-filmnapok, az Apolló moziban három filmet is vetítenek majd a legendás rendezőtől, és az előadások után filmes szakemberek elemzik majd a műveket.

A tavasz közeledtével leginkább a szabadba vágyom, szeretek irándulni. A rendezvények közül is a kintieket kedvelem, a gasztronómiai jellegűeket, például az italkóstolókat.

Kovács Adrienn, postai dolgozó

A szabadtéri színpadon tulajdonképpen bármit szívesen megnézek, legyen az koncert, színházi előadás vagy gyerekeknek szóló műsor; ott mindig igazán változatos programokat lehet találni.

Még csak harmadjára járok Debrecenben, de kíváncsi lennék a szabadtéri színpadra, mert kedvelem a színházi előadásokat; és szívesen hallgatnám a hazai bandák zenéjét is egy-egy koncerten.

A koncertek, a színházi előadások, a gasztronómiai programok is érdekelnek, és szívesen hallgatnék ismeretterjesztő előadásokat például a tudatos táplálkozás témájában.

HBN | Fotó: Molnár Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában