Helyi közélet

2017.12.10. 12:03

Súlyos baleset nem történt szombat éjjel

Hajdú-Bihar - Lakhatatlanná tett egy házat egy autós, hamis jogosítvánnyal közlekedett egy másik.

Hajdú-Bihar - Lakhatatlanná tett egy házat egy autós, hamis jogosítvánnyal közlekedett egy másik.

Szombat hajnalban Újlétán, a Petőfi utcában egy személygépkocsi egy családi ház falának ütközött. A tűzoltók feszültségmentesítették a járművet. Az autóban hárman utaztak, őket a mentőszolgálat kórházba szállította. Az épület, amelybe a kocsi becsapódott lakhatatlanná vált. A abban élő két felnőttet és öt gyermeket egy idősek otthonában szállásolták el.

A rendőrök egy román férfi elfogásáról számoltak be az elmúlt 24 óra kiemelt eseményeként. A férfi a nyírábrányi határátkelőhelyen december 9-én délután egy magyar rendszámú Ford Transitot vezetett Magyarországról ki. Az ellenőrzést végző rendőrnek gyanús lett a férfi által átadott angol vezetői engedély, amelyről kiderült, hogy hamis. Az okmányt lefoglalták, a 46 éves járművezetőt pedig elfogták. A nyomozó hatóság a román állampolgárral szemben közokirat-hamisítás bűntett elkövetése miatt indított büntetőeljárást.

A megyénkbeli mentők szombaton 167 feladatot láttak el, ez nem számít túl soknak egy műszakban. Nem úgy pénteken, amikor 205 esetben kérték a segítségüket.

Pénteken Hajdúszoboszlón két autó ütközött, egy fő könnyű sérüléseket szerzett, később árokba borult egy kocsi Hajdúböszörmény és Hajdúdorog között, szintén egy könnyű sérültet láttak el.

A 33-as úton a 80-as kilométernél traktor és személygépkocsi ütközött az utolsó hétköznapon. Itt egy fő nyolc napon túl, kettő pedig könnyen sérült.

Délután Balmazújvároson személykocsis ütött el egy gyereket, aki könnyen sérült. Szombatra virradóra a már említett újlétai házba rohanó autóshoz riasztották a mentőket. Szombaton este pedig Debrecenben a Pallagi úton felborult egy autós, egy fő könnyű sérüléseit látták el.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában