Helyi közélet

2017.11.23. 16:49

Teljes hosszában egyirányú a Szent Anna és a Miklós utca

Debrecen - A belvárosi egyirányúsítási program harmadik napján a Szent Anna utca Sumen és Hajnal utca közötti szakaszán dolgoztak a kivitelezők.

Debrecen - A belvárosi egyirányúsítási program harmadik napján a Szent Anna utca Sumen és Hajnal utca közötti szakaszán dolgoztak a kivitelezők.

Eső nem, de köd nehezítette az útburkolati jelek festését, azonban speciális gázmelegítők segítségével így is végeztek határidőre, azaz 16 órára az átalakításokkal. Nemcsak az útburkolati jelek kerültek helyükre, de az új táblák és a jelzőlámpák is.

Ez azt jelenti, hogy mostantól a teljes Szent Anna és Miklós utca egyirányúvá vált.

[related-post post_id="3688598"]

2017. november 24-én, pénteken reggel 8 órától egy újabb szakaszon, a Kossuth - Faraktár utcákon kezdődik meg a munka a Hajnal és a Burgundia utca között. A kivitelező reggel 8 órakor zárja le az érintett részt minden irányból, így a Nap utca és a Baross utca is zsákutca lesz pénteken napközben. Az eligazodást debreceni polgárőrök és közterület felügyelők segítik.

Nagy odafigyelést igényel az új forgalmi rend is a Szent Anna és a Miklós utcán, ezért az önkormányzat arra kér mindenkit, hogy ne megszokásból vezessen.

– Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata –


Kövesse élőben a debreceni közlekedési helyzetet a Waze térképének segítségével:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában