Helyi közélet

2017.11.06. 17:09

Csütörtökön kiderül, ki lesz a Loki szépe

Debrecen - A DVSC Futballszervező Zrt. szeptember végén <a href="/elindult-a-loki-szepe-szavazas/3664424" target="_blank">meghirdette</a> a Loki Szépe nevezetű szépségversenyét. Hatalmas érdeklődés övezte a versenyt, minimum 646 lájkra volt szükség ahhoz, hogy valaki egyenes ágon jusson be a döntőbe, a győztes pedig közel 1300 szavazatot kapott.

Debrecen - A DVSC Futballszervező Zrt. szeptember végén meghirdette a Loki Szépe nevezetű szépségversenyét. Hatalmas érdeklődés övezte a versenyt, minimum 646 lájkra volt szükség ahhoz, hogy valaki egyenes ágon jusson be a döntőbe, a győztes pedig közel 1300 szavazatot kapott.

A szabályzat értelmében a hét legtöbb szavazatot (lájkot) gyűjtő hölgy került be a csütörtöki döntőbe, valamint három további lányt a zsűri, vagyis a DVSC játékosai választottak ki.

A lájkok alapján Czibere Dzsenifer, Magyari Dea, Seres Kinga, Szivák Judit, Győrfi Alexandra, Csirmaz Judit és Dobi Dominika jutott be a döntőbe, míg a zsűri Szűcs Lillát, Csősz Bernadettet és Szabados Lillát választotta ki.

A zsűriben a DVSC másodedzője, Bücs Zsolt, csapatkapitánya, Tőzsér Dániel, kapusa, Nagy Sándor, védői, Ferenczi János, Szatmári Csaba és Kinyik Ákos, szélsője, Sós Bence, valamint támadója, Tisza Tibor, illetve a tavalyi verseny győztese, Dudás Regina lesz.

A szépségverseny döntője csütörtökön 18.30 órától lesz a Red&White-ban, ahová szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt.

A Loki szépe egy egész évre szóló DVSC VIP-bérlettel (170.000 forint értékben), egy portfólió fotózással (80.000 forint értékben), egy egyéves Corpus Fitness bérlettel, egy Grand Casino ajándékcsomaggal, valamint egy kétszemélyes hajdúszoboszlói wellnes hétvégével gazdagodik. A versenyen mind a tíz döntőbe jutott hölgy kap ajándékot.

A győztes hölgy hivatalos megkoronázására november 18-án, a 19.30 órakor kezdődő Videoton elleni mérkőzésen kerül sor.

A szépségverseny után nem ér véget a rendezvény, ugyanis a magyar válogatott Luxemburg ellen lép pályára felkészülési mérkőzésen. A Red-ben három óriáskivetítőn követhetik a szurkolók a mérkőzést. A meccs pontos végeredményét eltalálók pedig páros belépőt nyerhetnek a DVSC Videoton elleni mérkőzésére.

Forrás: dvsc.hu


[related-post post_id="3258462"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában