DVSC vs. Videoton: kezdődik a jegyárusítás

DVSC vs. Videoton: kezdődik a jegyárusítás
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A DVSC labdarúgócsapata a bajnoki szünetet követően november 18-án, szombaton 19 óra 30 perctől a Videoton együttesét fogadja a Nagyerdei Stadionban az OTP Bank Liga 16. fordulójában.

A találkozóra a jegyek elővételben már november 7-től, kedden 10 órától kaphatóak online a www.nagyerdeistadion.hu weboldalon, személyesen pedig a stadionban található DVSC-ajándékboltban.

A klub ismét felhívja a szurkolók figyelmét, hogy a sorban állás elkerülése végett érdemes időben megváltani a belépőket.


Mészáros Norbert
Debrecen - Mészáros Norbert: két elkerülhető góllal kaptunk ki a Ferencváros otthonában. Egy játékosnak ez a minden, hogy egy ilyen mérkőzésen játsszon, hiszen itt végre futballhangulat volt. Telt ház, szurkolás, ez a játékos álma. Az pedig teljesen mindegy, hogy az ellenfelet vagy éppen bennünket ...

Debrecen - A magyar labdarúgó-válogatott a Luxemburg és a Costa Rica elleni barátságos mérkőzésre készül, így hévégén nem rendeznek bajnoki fordulót. Ahogy ilyenkor lenni szokott, a szünetet kihasználva edzőmeccset játszik a DVSC. A találkozóra szombaton 11 órakor kerül sor a pallagi edzőközpontb...Sporthírek