Elindult a Loki Szépe-szavazás

Akt.:
Elindult a Loki Szépe-szavazás
© Forrás: dvsc.hu
Debrecen – A hölgyekre már lehet voksolni a DVSC hivatalos Facebook-oldalán.

A DVSC Futballszervező Zrt. „Loki Szépe” elnevezésű versenyt indított. Hatalmas volt az érdeklődés a versennyel kapcsolatban, ugyanis több mint harminc lány nevezett. Véglegessé vált a mezőny, így a hölgyek várják a szavazatokat a DVSC hivatalos Facebook-oldalán.

Ahhoz, hogy a szavazás érvényes legyen, először – ha még nem tetted meg – lájkold a csapat Facebook-oldalát, majd azt követően a számodra szimpatikus lány fotóját.

A versenyszabályzat alapján a hét legtöbb szavazatot (lájkot) gyűjtő hölgy, és a zsűri által kiválasztott további három hölgy jut be a 2017. november 9-i, Red&White-ban rendezendő döntőbe. Az így kialakult tíz döntős közül a végső győztesről a zsűri, azaz a DVSC játékosai döntenek.

A Loki Szépe egy egy évre szóló DVSC VIP-bértettel (170.000 forint értékben), portfólió-fotózással (80.000 forint értékben), egy egyéves Corpus Fitness-bérlettel, Grand Casino-ajándékcsomaggal, valamint egy kétszemélyes hajdúszoboszlói wellnesshétvégével gazdagodik.

A szavazás 2017. november 5-én, 20 órakor zárul.

Az album itt érhető el.


Debrecen - Kedves debreceni futballrajongók, most olyan csemegét ajánlunk a figyelmükbe, amely egyenesen a 90-es évek zsúfolásig telt lelátóira repíti vissza Önöket! Az 1995-96-os szezon Debrecen-Újpest mérkőzését, valamint az 1996-97-es futballidény hazai, MTK elleni összecsapását nem kisebb szt...

Dombi Tibor
Debrecen - A Hajós Alfréd-díjat kapott DVSC-legenda, Dombi Tibor idővel felnőtteket is edzene. Ahogyan minden esztendőben, idén október 23-án is ünnepi közgyűlést tartott Debrecen önkormányzata. A Kölcsey Központban Papp László polgármester adta át a város idei Csokonai-, Hatvani-, Hajós Alfréd- ...