Helyi közélet

2017.10.05. 13:39

Pénzre és pulcsira utaztak a böszörményi rablók

Hajdúböszörmény - Rövid időn belül elfogták B. Ferencet és fiatalkorú társát, akik a gyanú szerint kiraboltak két fiatalt Hajdúböszörményben.

Hajdúböszörmény - Rövid időn belül elfogták B. Ferencet és fiatalkorú társát, akik a gyanú szerint kiraboltak két fiatalt Hajdúböszörményben.

Az esetet az egyik sértett jelezte a rendőrségnek október 2-án este fél 9 körül. Az egyenruhások a helyszínre mentek, ahol széleskörű adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, így azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, akiket előállítottak a rendőrkapitányságra. A kihallgatás után a gyanúsítottakat a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság október 5-én elrendelt. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak megállították az utcán a két sértettet és felszólították őket, hogy adják át a náluk lévő pénzt, valamint egyikük pulóverét. A két fiatal nem teljesítette a követelésüket, ezért B. Ferenc 17 éves társa belerúgott az egyik sértettbe. A fiatalok ezt követően eleget tettek a követelésnek.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság a helyi lakosokkal szemben rablás megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában