Helyi közélet

2017.10.27. 10:57

Az év polgárőregylete a nádudvariaké lett

Nádudvar - Megyénkből egyedüliként kapta meg a címet a város egyik legaktívabb civil szervezete.

Nádudvar - Megyénkből egyedüliként kapta meg a címet a város egyik legaktívabb civil szervezete.

Az Év Polgárőr Egyesülete címet kapott a Nádudvari Polgárőr Közhasznú Egyesület a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet színháztermében az október 23-ai ünnephez kapcsolódóan megrendezett eseményen.

Helyben is elismerték őket

Az 1956. évi forradalom és szabadságharc kezdetének 61. évfordulójára emlékezve és a Magyar Köztársaság kikiáltásának 28. évfordulója tiszteletére rendezett díszünnepségen a kitüntetést a nád­udvari szervezet vezetője, Barta Imre vehette át dr. Túrós András országos elnöktől.

Az ünnepségen részt vettek a Belügyminisztérium és a rendőrség magas rangú tisztségviselői, valamint Nádudvar képviseletében Beke Imre polgármester.

A 2002-ben – akkor még a Hajdú-Bihar Megyei Polgárőr Szövetség Nádudvari Szervezeteként – a helyi képviselő-testülettől Pro Urbe emlékéremben részesült csapat a polgárőr mozgalomban végzett tevékenysége elismeréseként vehette át mostani kitüntetését – állt a hivatalos indoklásban.

HBN–ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában