Helyi közélet

2017.09.26. 12:53

Videó: Rendkívül látványosnak ígérkezik a yoUDay

Debrecen - Csókkamera, flashmob, konceretek és egyéb meglepetések várják az egyetemi tanévnyitó showra kilátogatókat.

Debrecen - Csókkamera, flashmob, konceretek és egyéb meglepetések várják az egyetemi tanévnyitó showra kilátogatókat.

Gőzerővel folynak a szerdai yoUDay, az Egyetem Napja munkálatai. Hétfőn már az impozánsnak ígérkező műsor elengedhetetlen kellékét, a színpadot állították össze a munkások a játéktér közepén. A stadionshow előkészületeiről és a rendezvény lebonyolításáról hétfőn tartottak bejárással egybekötött sajtótájékoztatót a szervezők.

[related-post post_id="3623446"]

Ne autóval!

– A minél gyorsabb bejutás érdekében felvettük a kapcsolatot a rendőrséggel, így a stadion környékén forgalom­irányításra lehet majd számítaniuk az érkezőknek – hívta fel a figyelmet Rőfi Mónika, a Rendezvénykoordinációs és Alumni Központ vezetője.

Fotó: Derencsényi István

– A korlátozott parkolóhelyek miatt a sétát vagy a tömegközlekedést javasoljuk, a DKV a rendezvényre való tekintettel délutántól sűríti a villamosjáratokat, és a 22-es és 24-es autóbuszok menetrendjét is. Mivel fokozottan ügyelünk a biztonságra és az előírások betartására, a csomagokkal érkezők készüljenek fel a lassabb bejutásra! – mondta.

Ráhangolnak

A stadion összes kapuját megnyitják, így érdemes ahhoz a kapuhoz menni, ami a belépőjegyen fel van tüntetve.

Érdemes a 18 óra 15 percre tervezett kapunyitás előtt érkezni, mert 17 órától a stadion körüli területen már menet­zenekar, táncosok, és a Fővárosi Nagycirkusz artistái gondoskodnak a jó hangulatról.

A nyitást követően a stadionban is elkezdődik a műsor, egyebek mellett lesz flashmob, csókkamera, és természetesen koncertek. Története során először zenél a stadionban a Tankcsapda, de fellép a Halott Pénz, Keresztes Ildikó és Vastag Csaba is. A programot lézershow és tűzijáték zárja.

HBN–MSz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában