Helyi közélet

2017.09.01. 19:43

Ha többet szeretne megtudni az egyedülálló debreceni intézményről

Debrecen - Két évig csak virtuálisan, de honlapján már most „látogatható” a Debreceni Nemzetközi Iskola.

Debrecen - Két évig csak virtuálisan, de honlapján már most „látogatható” a Debreceni Nemzetközi Iskola.

Eddig legfeljebb csak látványterveket láthattunk róla, de péntek délelőttől már jóval több megtudható a Debreceni Nemzetközi Iskoláról, melynek elkészült a honlapja.

Az egyedülálló zöld környezetben, Pallagon felépülő International School of Debrecen (ISD) honlapjának elkészülte ugyan nem tűnik nagy jelentőségűnek, de mégis mérföldkőnek tekinthető, hiszen ettől kezdve a nemzetközi iskola programja, jövőképe, illetve a nyitásig tartó tervezési folyamat mindenki számára elérhető. Ezzel indokolta Papp László polgármester, hogy az ISD tervezett átadását két évvel megelőzi az intézmény weblapjának az elindítása. Az információ elérése és átadása kulcsfontosságú a szülőkkel való eredményes párbeszéd kialakításához.

A Debreceni Nemzetközi Oktatási Központ, a Denok Kft. ügyvezetője, Öreg János, mint az iskola létrehozásáért, majd fenntartásáért felelős társaság vezetője azt hangsúlyozta, hogy az intézmény beindulásáig kulcsfontosságú az információ átadásban és a marketingben is. Később pedig más modulokkal együtt része lesz a szülők, a tanárok és a diákok zártrendszerű tájékoztatásának is.

HBN-ÉP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában