Helyi közélet

2017.08.13. 16:26

Debrecenbe is eljött gyógyítani a parafenomén

Debrecen - Harasztosi László bioenergiával történő gyógyítással foglalkozik már több mint 25 éve.

Debrecen - Harasztosi László bioenergiával történő gyógyítással foglalkozik már több mint 25 éve.

Harasztosi László elismert és nyilvántartott természetgyógyász, bioenergetikus és parafenomén a Magyar Birkózó Szövetségnek is titkos „mágusa” volt egy időben. Repka Attila – kötött- és szabadfogású – birkózó éppen az egy hónap múlva kezdődő Európa-bajnokságra készült, amikor az egyik edzésen részleges térdszalag-szakadást szenvedett. A világklasszis sportoló ellenőrzésre a fővárosi sportkórházba járt, de kezelésre Harasztosi Lászlóhoz ment. Az eredmény Európa-bajnoki aranyérem lett... Az ismert bioenergetikus az MTK futballcsapatának is segített felkészülni a bajnokságra. Amikor elkezdődtek a kezelések, az MTK az ötödik helyen állt. Két hónap múlva pedig már az élre került, így a bajnoki kupát a csapat vehette át. Harasztosi László közismert magyar parafenomén, azon kevesek egyike, aki különleges képességgel született a világra. Ráadásul itt, megyénkben, Berettyóújfaluban született, Biharkeresztesen nőtt fel, ott is végezte tanulmányait, majd később éveken keresztül, mielőtt Budapestre került, Debrecenben végezte gyógyító tevékenységét. Most is debreceni gyógyítása alkalmával találkoztunk.

Különleges képessége miből áll?

Harasztosi László: A világot a kozmikus energia működteti, a látható és láthatatlan világ ebből az energiából áll, éppúgy, mint az emberi test. A betegségek kialakulásának oka az, hogy a test energiarendszere nem megfelelően működik, felborul. Ha ezt a felborult energiarendszert rövid idő alatt helyreállítjuk, azonnal megindul a gyógyulás folyamata. Képes vagyok az érintés útján való gyógyításra, így a különféle betegségek kezelésére, amelyek lehetnek akár fizikai, akár pszichikai eredetűek. Ez a különleges képesség abban áll, hogy a körülöttünk lévő tiszta energiát, az úgynevezett kozmikus energiát összegyűjtöm, és kézrátétel útján, az ember energiaközpontján keresztül a szervezetbe összpontosítom. Ilyen módon helyre tudom állítani a szervezet felborult energia­rendszerét, ami a szervek hibás működésének, azaz a betegségeknek az okozója. A különleges, fájdalommentes kezelés során a beteg állapota gyorsan javul, és rövid idő alatt elérhető a teljes felépülés is.

Hogyan ismerte fel ezt a képességet?

Harasztosi László: A tudomány hivatalosan nagyon keveset mond ezekről a képességekről, pedig valójában nagyon régóta használják ezeket. A történelem során éltek olyan személyek, akikről tudjuk, hogy képesek voltak a világegyetem erőit szolgálatukba állítani. Pedig tudjuk,hogy csodák nincsenek: ezek mind-mind világunkban, bennünk létező lehetőségek, csak zaklatott életünkben elrohanunk mellette. Hétéves koromban fedezte fel édesanyám, hogy jó hatással van rá, ha végigsimítom kezeimmel fájó testrészeit. Fájdalmai csökkentek, majd elmúltak, érintésemre könnyebben érezte magát, mintha egy hosszú, pihentető szabadságról érkezett volna vissza. Akkoriban még nem értettem ezeket a dolgokat, de megjegyeztem, hogy mit tettem. Érkeztek hozzánk rokonok, ismerősök, akikre ugyanígy hatott ez a „kezelés“. Sorra szabadultak meg kínzó fájdalmaiktól, bármilyen természetűek voltak is azok.

Miből áll a kezelés?

Harasztosi László: Az általam alkalmazott módszer nagyon hatásos, és teljesen legális. A különleges, fájdalommentes kezeléshez néhány alkalomra van csak szükség. Az első kezelés után már sokkal jobban érzi magát a páciens. A végső cél azonban nemcsak az átmeneti javulás, hanem a teljes felépülés, illetve például sportolóknál a teljesítményt fokozó plusz energia birtoklása. Különösen fontos ez azoknak, akik a versenyek felkészülési időszakában, és a versenyeken is nagyon komoly fizikai terhelésnek vannak kitéve.

Tudásáról messzire szálltak a hírek...

Harasztosi László: Gyógyítottam Olaszországban, Németországban, Ausztriában, Kanadában, Amerikában és Ausztráliában. Sok ember csak a szemének hitt, ezért néha bemutatót tartottam a televízióban az energia egyéb hatásairól. Volt olyan hitetlenkedő ember, akit csak így tudtam meggyőzni az Isten által létrehozott energiák létéről. Ebből születtek a különleges, egyedi műsorok, amelyekről mindenki hihetetlen, rendkívüli élménnyel gazdagodva távozott. Mai világunkban, zaklatott, rohanó életünk, s a stressz gyakran próbára teszi egészségünket. Én megálljt intek, gyógyulásra hívok, valódi emberszeretetből adom át a tudásomat.

A sportolók is előszeretettel keresik fel. Mit tud segíteni nekik?

Harasztosi László: A kiválasztott sportolót vagy csapatot a felkészülés időszakában rendszeresen feltöltöm fókuszált, kozmikus energiával. Az energiát közvetlenül a körülöttem lévő térből nyerem, amivel a sportoló testének energiaközpontjait energiacsatornáin keresztül töltöm fel. Az energiafeltöltés a fizikális edzésmódszerekkel csak kis mértékben és hosszú idő alatt lehetséges. Az energiaközpontok közvetlen energiaátadással rövidebb idő alatt, és nagyobb mértékű energiával telnek meg. Segítségemmel 30-40 százalékkal (egyeseknél 50-60) is meg lehet növelni a pszichikai, fizikai hatékonyságot, teljesítményt. Természetesen szükség van a hagyományos edzésre is, amikor a sportoló belülről tölti fel energiaközpontjait. Módszerem hatására a sportoló azt érzi, hogy máskor ekkora erőfeszítésnél már ereje végső határán járt, most azonban még vannak tartalékai. Az általam végzett energiafeltöltés az izmokat rugalmasabbá, terhelhetőbbé teszi, a reakcióidőt lerövidíti, és minden szempontból a nagyobb erőkifejtés lehetőségét biztosítja. A test sejtjei nagyobb mennyiségű oxigén felvételére válnak képessé, és a tápanyagokat is jobb hatásfokkal hasznosítják. Javítják az általános fizikai állapotot, és a lelki hozzáállás is jobb lesz. Ez az állapotjavulás persze nem csak a sportolóknál működik. A módszer a sportolás közben elkerülhetetlen sérülések kezelésénél is bevált. Ezek általam sokkal gyorsabban gyógyulnak. Ha pedig szükség van valamilyen orvosi, sebészeti beavatkozásra, az energiakezelés akkor is jelentősen lerövidíti a gyógyulás idejét, mindenféle regenerációt gyorsít. Azokon a bajokon is hatékonyan segítek, ahol a szokásos orvoslás nem tud megfelelő eredményességgel működni.

Általában az emberek milyen problémákkal keresik fel?

Harasztosi László: Ízületi, reumás, migrénes fájdalmak esetén, látás- és hallásproblémák miatt, mozgásszervi és érrendszeri bajokkal, de lelki problémákkal is, sőt nagyobb betegségek esetén is hozzám fordulnak, hogy a rájuk váró kezeléseket jobban bírják. Az energia, amit átadok, segít a test energiaközpontjaiban létrejövő blokkok, elhangolódások feloldásában, javításában, így ha a páciens megkapja az energiát, beindul az öngyógyítás, megtisztul az energiamező, emelkedik az energiaszint.


Akiket gyógyított

Repka Attila, Darnyi Tamás, Szabó József, Pessuth Rita, Koósz Zoltán, Benik Balázs, Berki Krisztián, Madaras Ádám, Marosi Ádám, Székely Zoltán, Petőváry Zsolt, Ábrahám Zoltán, Decsi Tamás, Krizsán Szabolcs stb.


Tiszta, kozmikus energia

A tudomány hivatalosan nagyon keveset mond ezekről a képességekről, pedig valójában nagyon régóta használják ezeket. A történelem során éltek olyan személyek, akikről tudjuk, hogy képesek voltak a világegyetem erőit szolgálatukba állítani. Azért nevezhetjük őket kiválasztottaknak, mert megkapták az égi hatalmak hozzájárulását azon tevékenység gyakorlásához, amit folytattak. Harasztosi László is egy a kiválasztottak közül - mondják róla. Sok esetben eljutottak hozzá olyan betegek is, akiknek gyógyulásáról a klasszikus orvostudomány nagyrészt lemondott. Ezek az emberek általában ismerőseik csodálatos tapasztalatai alapján hinni tudtak abban, hogy a parafenomén kezelése által meggyógyulhatnak. Ők azok, akik személyesen is megtapasztalhatták, mit is jelent közvetlenül kapcsolatba kerülni ezekkel az erőkkel, miként működik valójában az igazi, tiszta, kozmikus energia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában