Helyi közélet

2017.08.04. 09:27

Cigit kértek a nőtől, majd felhúzták a szoknyáját Debrecen belvárosában

Debrecen - A debreceni rendőrök a Széchenyi utcán kapták el a szeméremsértő férfit.

Debrecen - A debreceni rendőrök a Széchenyi utcán kapták el a szeméremsértő férfit.

Debrecen belvárosában járőröztek a rendőrök augusztus 3-án 21 óra körül, amikor egy nő kért tőlük segítséget. A 22 éves helyi lakos elmondta a járőröknek, hogy a Piac utcán egy férfi odament hozzá, cigarettát kért tőle, majd amikor el akart sétálni, a férfi szeméremsértő módon megfogta és felhúzta a szoknyáját. Az egyenruhások a kapott személyleírásnak megfelelő férfit a Széchenyi utcán igazoltatták, és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a rendőrkapitányságra.

A nyírbélteki lakost a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A 22 éves H. Attilával szemben a Debreceni Rendőrkapitányság szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekmény szemtanúja volt, vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán (Debrecen, Budai É. u. 4. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában