Helyi közélet
2017.06.03. 13:07
A nap receptje: sajtos-csokoládés eper
Debrecen, Magyarhomorog, Miskolc, Nyíregyháza - Egy desszert, ami pillanatok alatt megvan, és mindenki felkapja rá a fejét.
Debrecen, Magyarhomorog, Miskolc, Nyíregyháza - Egy desszert, ami pillanatok alatt megvan, és mindenki felkapja rá a fejét.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A csokoládét gőz fölött megolvasztjuk és összekeverjük a krémsajttal. Az így elkészült krémet rétegesen az eperrel együtt poharakba töltjük.
- Faar Ida, Magyarhomorog -
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre