Helyi közélet

2017.06.03. 13:07

A nap receptje: sajtos-csokoládés eper

Debrecen, Magyarhomorog, Miskolc, Nyíregyháza - Egy desszert, ami pillanatok alatt megvan, és mindenki felkapja rá a fejét.

Debrecen, Magyarhomorog, Miskolc, Nyíregyháza - Egy desszert, ami pillanatok alatt megvan, és mindenki felkapja rá a fejét.

Hozzávalók:

  • 25 dkg krémsajt
  • 1-1 tábla tej- és étcsokoládé
  • kevés porcukor vagy édesítőszer
  • 20 dkg eper
  • Elkészítés:

    A csokoládét gőz fölött megolvasztjuk és összekeverjük a krémsajttal. Az így elkészült krémet rétegesen az eperrel együtt poharakba töltjük.

    - Faar Ida, Magyarhomorog -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában