Helyi közélet
2017.06.08. 14:27
A nap receptje: céklás forró csokoládé
Debrecen, Miskolc, Monostorpályi, Nyíregyháza - Mutatós ital hűvösebb estékre. Meg fog lepődni, mennyire jól csúszik együtt cékla és csokoládé.
Debrecen, Miskolc, Monostorpályi, Nyíregyháza - Mutatós ital hűvösebb estékre. Meg fog lepődni, mennyire jól csúszik együtt cékla és csokoládé.
Hozzávalók:
Elkészítése:
A céklát apró lyukú reszelőn lereszeljük. A tejet a kardamommaggal, a kókusszal és a vaníliás cukorral felforrósítjuk. A csokoládét gőz felett olvasztjuk, hozzáöntjük a fűszeres tejhez, beletesszük a céklát, és gőz fölött összefőzzük 5 percig. Tálalás előtt poharakba szűrjük.
- Molnár Mónika, Monostorpályi -
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre