Helyi közélet

2017.05.10. 15:49

Levágott kecskefejre ébredt Hajdúböszörmény

Hajdúböszörmény - Mondhatni keresztapaszerű jelenetnek lehettek tanúi szerda reggel azok, akik elsétáltak a képen látható köztéri szemetes mellett.

Hajdúböszörmény - Mondhatni keresztapaszerű jelenetnek lehettek tanúi szerda reggel azok, akik elsétáltak a képen látható köztéri szemetes mellett.

A kuka tetején ugyanis a kidobott újságpapírok és üdítős dobozok között egy halott kecske fejét pillanthatták meg. Az eset nagy port kavart, miután a fotók kikerültek a " target="_blank">Pacsi Kutyamenhely Alapítvány Facebook-oldalára.

Ebben a városban próbálunk mi menteni és állatvédelemre-állatszeretetre nevelni"

- teszi hozzá az alapítvány a posztban, amely jókora kommentáradatot indított el a közösségi oldalon.


Brutálisan agyon­vertek egy kutyát. A téma elérte a tűréshatárt a Facebookon.

 

Fülöp, a brutálisan megkínzott nagycserkeszi kutya egyetlen hét alatt vált a kegyetlenség elrettentő példájává és az összefogás jelképévé. A németjuhász keveréket egy hete szállították az Állatbarát Alapítvány állatotthonába sokkos állapotban, a műanyag zsinór gyakorlatilag átvágta a nyakizmait, az ödéma miatt hatalmasra dagadt a feje, a védekezőreakcióból pedig arra lehetett következtetni, hogy nem csak éheztették, de súlyosan bántalmazták is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában