Helyi közélet

2017.05.04. 14:07

Az üzleti siker receptjét kutattuk Debrecen utcáin

Debrecen - A megye leggazdagabbjait már megkérdeztük, most az egyszeri ember véleményére voltunk kíváncsiak.

Debrecen - A megye leggazdagabbjait már megkérdeztük, most az egyszeri ember véleményére voltunk kíváncsiak.

– A legfontosabb szerintem az, hogy minél jobb reklámja legyen a vállalkozásnak, és az emberek igényeinek megfeleljen. Lehet az bármilyen jó ötlet, ha az emberek nem vevők rá – fejtette ki Hodossy-Takács Sámuel.

Hodossy-Takács Sámuel

– Elengedhetetlen a megfelelő kezdőtőke, anélkül hozzá sem lehet fogni, kell egy új ötlet, plusz a jó reklám is sokat tud tenni egy vállalkozás sikeréért. Valamint a megfelelő kapcsolatok is kellenek – mondta Kovács Ádám.

Kovács Ádám

Kuszkó Zsolt szerint érteni kell ahhoz, amivel foglalkozunk, cégalapításnál pedig be kell tartani az egyharmados szabályt, vagyis a nyereség egyharmadát vissza kell forgatni az üzletbe, másik részét a fejlesztésekre kell költeni, míg a harmadikat el lehet tenni.

Kuszkó Zsolt

– Minél eredetibb ötletet kell kitalálni, kell egy jó kapcsolatrendszer, kezdőtőke, valamint a korábbi tapasztalatok is mindig jól jönnek – véli Szemán Ákos.

Szemán Ákos

– Fontosnak tartom a személyes kapcsolatokat, akár a nemzetközieket is, egy vállalkozás beindításához kell egy minimális tőke, de mindenképp kell tapasztalat és merészség is – mutatott rá Valóczki Roland.

Valóczki Roland

Kovács Tamás kiemelte: a kockáztatás az, ami a legfontosabb, mivel aki nem mer, az nem nyer. Hozzátette, a kapcsolatok és az akaraterő is nélkülözhetetlen az akadályok leküzdéséhez.

Kovács Tamás

HBN | Fotó: Matey István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában