Helyi közélet

2017.05.17. 12:50

Angol nyelven drámáztak a debreceni hallgatók

Veszprém, Debrecen - Két produkcióval szerepelt az Angol–Amerikai Intézet „IEAS Theatre and Drama” együttese a 9. Országos Angol Nyelvű Dráma Fesztiválon Veszprémben április 28-30. között – <a href="http://hirek.unideb.hu/hu/hir/20170511_vastaps-veszpremben" target="_blank">írták az unideb.hu-n</a>.

Veszprém, Debrecen - Két produkcióval szerepelt az Angol–Amerikai Intézet „IEAS Theatre and Drama” együttese a 9. Országos Angol Nyelvű Dráma Fesztiválon Veszprémben április 28-30. között – írták az unideb.hu-n.

A seregszemlén tizenhárom előadást mutattak be az ország különböző szegletéből. A nyilvános szakmai értékeléseken négy színházi szakértőből álló zsűri dicsérte a debrecenieket. Kiemelték a nagyszerű színészi alakításokat, a darabok tökéletes ritmusát, a magas szintű nyelvtudást és az érthető közlést. A siker részesei: Berecz Dorina, Bukonevszki Tamás, Kovács Tímea, Mihály Alexandra és Paku Yvette anglisztika, Tuza Máté amerikanisztika és Varga Péter pszichológia szakos hallgatók. A darab rendezője Lakó Zsigmond, az Angol—Amerikai Intézet óraadó oktatója.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában