Helyi közélet

2017.04.16. 10:57

Villanyoszlopnak ütköztek

Hajdú-Bihar - Két autó sofőrje is villanyoszlopnak hajtott április 15-én, a mentők összesen öt embert vittek kórházba.

Hajdú-Bihar - Két autó sofőrje is villanyoszlopnak hajtott április 15-én, a mentők összesen öt embert vittek kórházba.

Hosszúpályiban, a Földvár utcában, a benzinkút irányából a Debreceni utca felé tartó autóban négyen utaztak, amikor a sofőr nem követte az út vonalvezetését: a balra ívelő kanyarban egyenesen haladt tovább, így nekiütközött egy villanyoszlopnak, mely ettől kitört. A járművezető és két utasa megsérült, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A baleset körülményeit a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vizsgálja.

Egy család közlekedett autójával nem sokkal ezután Egyeken, a Hunyadi utcán a Tópart utca irányából a Bocskai utca felé. A járművezető a személygépkocsival eddig ismeretlen okból megcsúszott és az árokba hajtott, ahol előbb egy beton áteresznek, majd egy villanyoszlopnak csapódott. A baleset következtében a két utas 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Őket is a mentők szállították kórházba. A baleset körülményeit a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság vizsgálja.

A rendőrség azt kéri a gépjárművezetőktől, hogy figyelmesen, az út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek.

HBN-OCs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában