Helyi közélet

2017.04.29. 20:05

Sörös, táncos majálissal várja látogatóit a Nagyerdő

Debrecen - Május elsején a család minden tagjának élménydús programot tartogat a majális.

Debrecen - Május elsején a család minden tagjának élménydús programot tartogat a majális.

10 órakor kezdődik Hajdúsági Kézműves Sörök Mustrája, ahol a Hajdúság legnemesebb sörét választja ki a 2017-es nyári szezonra a szakma és a nagyközönség.

Programok:

  • Délelőtt tízkor kezdődik a legerősebb sörkedvelő-súlyemelő verseny, melyben felavatják az 50 kilós söröshordót legtöbbször felemelő bajnokot
  • Kilencféle csapolt sörből lesz folyamatos a kóstolás
  • Előadás a sörfőzésről, tanuld meg mitől lesz a sör igazi sör
  • Megismerhetik az igazi maláta ízét és a komló illatát
  • Május 1-én kerül sor a Nagyerdei Szabadtéri Játékok évadnyitó programjára is, amely tavaly debütált nagy sikerrel. A Táncos Majális már délben megkezdődik a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon és környékén.

    Programok:

    A Békás-tó partján 12 órától szórakoztató térzene lesz kicsiknek és nagyoknak, kirakodó vásárral, kézműves játszóházzal és gasztronómiai bemutatókkal egybekötve. 14 órától a színpadon fellépnek a Debrecenben működő táncegyüttesek, tánciskolák, mozgásművészeti csoportok, művészeti iskolák és egyesületek. A műsorban bemutatkoznak az új tánc- és mozgásművészeti irányzatok is. A debreceni táncosok ezzel a rendezvénnyel a Tánc Világnapjának is méltó ünnepét tartják.

    A belépés ingyenes.

    - Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft. -


    Programajánló a hosszú hétvégére.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában