Helyi közélet

2017.04.24. 16:13

Brunszvik Teréz-díj a faluvezetőnek

Nagyrábé - A bölcsődei ellátás megszervezéséért kapott elismerés.

Nagyrábé - A bölcsődei ellátás megszervezéséért kapott elismerés.

A bölcsődei ellátás működtetése, valamint a családok és a gyermekek jólétének növelése érdekében végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként a Brunszvik Teréz-díjat vehetett át Tiszai Károly, Nagyrábé polgármestere a napokban Budapesten. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által adományozott elismerés Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár és Fűrész Tünde a bölcsődei rendszer átalakításával kapcsolatos feladatok ellátásáért felelős miniszteri biztos adta át a bölcsődék napja alkalmából rendezett ünnepségen.

Tiszai Károly polgármesterként is érzékeny az emberek problémáira, minden ember akár egyedi problémáira igyekszik megoldást találni. Önkormányzati vezetőként és háromgyermekes családapaként is különösen fontosnak tartja a településen élő kisgyermekes családok segítését, támogatását. A településen élő kisgyermekes családok részéről érkező igények alapján, már tavaly – 2016 szeptemberétől – önként vállalt feladatként megszervezte a bölcsődei ellátást, és még a jogszabály változások előtt alakította át a település egységes óvoda bölcsődéjét” – mondta el Novák Katalin államtitkár asszony köszöntőjében.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában