Helyi közélet

2017.03.05. 09:18

Tervezéstől a beköltözésig

Debrecen - A Kölcsey Központ ad helyet a II. Cívis Fészek Építőipari Kiállításnak május 20–21-én.

Debrecen - A Kölcsey Központ ad helyet a II. Cívis Fészek Építőipari Kiállításnak május 20–21-én.

A Russmedia Kft. második alkalommal rendezi meg Kelet–Magyarország egyik legnagyobb szakmai rendezvényét, a Cívis Fészek Építőipari és Lakberendezési Kiállítást.

2016-ban az építőipari piac változásaihoz igazodva a vállalat nagyszabású építészeti kiállítás megrendezését hatá­rozta el. A két napos szakmai eseményen, Hajdú-Bihar megye jelentős építőipari vállalkozásai képviseltették magukat, ismertették meg a látogatókat aktuális ajánlataikkal, fejlesztéseikkel, kínáltak számukra megoldásokat a felmerült kérdéseikre.

– A tavalyi sikerre alapozva ebben az évben, új helyszínen, a Kölcsey Központban illetve a Baltazár Dezső téren biztosítunk lehetőséget korábbi és új együttműködő partnereinknek megmutatni magukat – mondta el érdeklődésünkre a rendezvény projekt menedzsere Kálmán-Kovács Mónika. A 2015. év végi drasztikus szociálpolitikai változások előrevetítették az építőipar és az ingatlan­piac rövidtávú, robbanás­szerű változását. Ennek hatása 2017-ben méginkább látszik, a 2016-ban ugrásszerűen megnőtt építési bejelentések kivitelezési munkáinak jelentős része ebben az évben realizálódik. Megnövekedett és folyamatosan emelkedő érdeklődés mutatkozik az ingatlanvásárlás, – építés iránt – tette hozzá.

Az építőipar számos területén működő vállalat, pénzintézetek, az ingatlanértékesítés és -kiadás, a belsőépítészet, a lakberendezés, a kertkultúra, a kerttervezés és - építés és a megújuló energiaforrások témaköreiben tevékenykedő cégek ajánlataival találkozhatnak a látogatók a két napos kiállításon.

Kiváló lehetőség

– Az építőipari seregszemlén lehetőség nyílik bemutatni az újdonságokat, a szakmai információkat, a költségoptimalizálást segítő legmodernebb rendszereket, fejlesztéseket. Értékesítési csapatunk Lupsán Róbert vezetésével kiváló, szakértő kollégákkal minden részletre kiterjedően ad felvilágosítást, áll rendelkezésre leendő kiállítóink számára a hét bármely napján. Felhívnám a figyelmet arra, hogy március 31–ig történő jelentkezéskor „early bird” áraink érvényesek, de összességében is rendkívül kedvező négyzetméter árakat kínálunk. Ajánlatainkban megtalálhatóak komplex csomag­­ajánlatok, amelyben a kiállítás hatékony marketingkampánya mellett az egyes cégek saját maguk reklámozására is használhatják felületeinket. Azoknak is kínálunk megoldást akik „csak” kiállítani szeretnének.

– Kiemelném, hogy a látogatók számára a részvétel ingyenes, illetve a parkolás a Kölcsey Központ melletti területen ingyenes kiállítóink és látogatóink részére egyaránt – osztotta meg gondolatait a szervező.

Komplex médiaháttér

– Kelet-Magyarország első számú médiacégeként a marketinghátterünk egyedülálló, magyarországi napilapjaink mellett hírportáljaink, és különböző mellékleteink, magazinjaink alkotják a saját média mixünket. Emellett együttműködünk helyi rádiókkal, egyéb marketing felületet kínáló cégekkel, így biztosan állíthatjuk, hogy a legjobb paramétereket biztosítjuk az információk eljuttatására. Forduljanak bizalommal értékesítő kollégáinkhoz az oldalon található elérhetőségek bármelyikén, találkozzunk május 20-án a Kölcsey Központban!

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában