Helyi közélet

2017.03.21. 13:41

Már megint nem lett igazunk!

Debrecen - Két évvel ezelőtt ezt írtuk: "<em>Van, ami nem változik. A nappalok és éjszakák váltakozása, a föld forgásiránya, Kínában élnek a legtöbben, az ég kék, a fű zöld és a Darabos utca 5 szám alatt ott áll a romos ház.</em>"

Debrecen - Két évvel ezelőtt ezt írtuk: "Van, ami nem változik. A nappalok és éjszakák váltakozása, a föld forgásiránya, Kínában élnek a legtöbben, az ég kék, a fű zöld és a Darabos utca 5 szám alatt ott áll a romos ház."

Tettük ezt azért, mert akkor már évek óta életveszélyes volt az említett ingatlan. Volt, hogy téglák potyogtak a járdára, ilyenkor a tűzoltók próbáltak javítani a helyzeten, ám ettől függetlenül sem nyújtotta a legszebb látványt Debrecen szívében.

De most ennek vége! A házat elbontották. Már csak a bejárat maradt meg, hogy a szemünknek legyen ideje megszokni a változást. Valószínűleg hamarosan az is eltűnik, és egy szép új valami épül a helyére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában