Helyi közélet

2017.03.13. 08:39

A jövő fontos emléke lesz

Debrecen - Immáron 27. alkalommal szerveztek Ady-bált, idén március 4-én.

Debrecen - Immáron 27. alkalommal szerveztek Ady-bált, idén március 4-én.

Az estre rekordidő alatt elfogyott mind a százötvennégy jegy. Az iskola diákjainak és dolgozóinak rengeteg feladatuk volt, amelyek teljesítését itt is szeretném megköszönni minden bálozó nevében, hisz ezek nélkül nem jöhetett volna létre ez a csodás este.

Háromnegyed hét előtt nem sokkal iskolánk két végzős növendéke, Seprényi Ádám és Dánielfy Gergely nyitotta meg hivatalosan a bált. Végig humorosan, frappánsan vezették az eseményt. Ezt követően hallhattuk az iskola igazgatójának, Rózsavölgyi Gábornak s a bál fővédnökének, Csikos Sándornak a beszédét. A vacsorát kellemes zene kísérte, majd kezdődhetett a „tánc hajnalig”. A zenészek felváltva játszottak más-más stílusban, így minden korosztály talált neki tetszőt.

Mindenki kifulladtan foglalt helyet a táncokat megszakító tombolahúzások idejére. Sok értékes nyereményre tehettek szert a szerencsések. A legtöbb ajándékot idén az a pár nyerte, akik negyven tombolával voltak játékban. Ebben az évben sem maradhatott el a bálkirály és bálkirálynő megválasztása. A korona Mészáros László és Till Virág fejére került. Ajándékul többek között egy tortát, s Dánielfy Gergely énekét kapták. A bál nagyon jól sikerült, élvezettel gondolhatunk rá vissza évek múlva is.

Kálmán Emese 11. A, Debreceni Ady Endre Gimnázium

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában