Helyi közélet

2017.02.21. 07:34

Telefonos rendszerfejlesztés a TIGÁZ-nál, két új számot állítanak csatasorba

Hajdúszoboszló - A Tigáz-DSO Kft február 22-én, szerdán rendszerfejlesztést végez, melynek kapcsán esetleges szolgáltatás kiesésre figyelmezteti ügyfeleit.

Hajdúszoboszló - A Tigáz-DSO Kft február 22-én, szerdán rendszerfejlesztést végez, melynek kapcsán esetleges szolgáltatás kiesésre figyelmezteti ügyfeleit.

A TIGÁZ-DSO Kft üzemzavari események fogadását biztosító 80-300-300-as hívószámú telefonos rendszere 2017. február 22. napon fejlesztésre kerül, annak érdekében, hogy az elérhetősége még biztonságosabb, még megbízhatóbb legyen.

A rendszerfejlesztés február 22-én, szerdán 20 órától 24 óráig tart.

A fejlesztés ideje alatt előfordulhat pár perces szolgáltatáskiesés. Annak érdekében, hogy a társaság ekkor is elérhető legyen, két ideiglenes telefonszámot biztosítanak a bejelentések fogadására - tudatta a kft.

A szolgáltató kéri, hogy ezt a két ideiglenes telefonszámot csak abban az esetben hívják, ha a 80-300-300-as telefonszámot nem tudja elérni. A megjelölt időszakot követően a hibabejelentő szám ismételt teljes értékű működésével ezek az ideiglenes telefonszámok nem lesznek elérhetőek.

A két ideiglenes telefonszám:

  • 70-698-4702
  • 70-698-4708
  • Az esetlegesen okozott kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük, türelmét köszönjük!

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában