Helyi közélet

2017.01.12. 13:36

Fogcsikorgató hideg: ott vannak a rendőrök, ha baj van

Hajdú-Bihar - Újabb rászorulók kaptak segítséget a hajdú-bihari rendőröktől.

Hajdú-Bihar - Újabb rászorulók kaptak segítséget a hajdú-bihari rendőröktől.

Egy nő tett bejelentést 2017. január 11-én 8 órakor arról, hogy elfogyott édesapja debreceni házában a tüzelő, a lakás nagyon hideg, ő pedig nem tud rajta segíteni, mert már neki is nagyon kevés fája van. A rendőrök azonnal a 75 éves férfi segítségére siettek, meleg teával kínálták. Az idős úr egyik szomszédja adott egy zsák tűzifát, amit a rendőrök felhasogattak, majd begyújtottak és felvették a kapcsolatot a helyi önkormányzattal.

Egy 72 éves asszony 2017. január 11-én 8 óra 20 perc körül hívta telefonon a rendőrséget, mert nagyon fázott, neki sem volt tüzelője, ezért segítséget kért. A járőrök a nő Monostorpályiban lévő otthonához siettek és segítettek összegyűjteni az udvaron lévő fát, amit összevágtak, behordtak a kazánházba, majd nála is begyújtottak. A rendőrök tájékoztatták az asszonyt a segélyhívó telefonszámokról és csakúgy, mint az előző esetben, felvették a kapcsolatot a helyi polgármesteri hivatallal.

A rendőrök Debrecenben, az Ady parkban járőröztek 2017. január 11-én 11 óra 40 perckor, amikor egy padon észrevettek egy alvó férfit. Az utcán élő férfi láthatóan remegett, segítségre volt szüksége. A járőrök értesítették egy helyi közhasznú társaság munkatársait, akik a 67 éves férfit egy helyi melegedőbe vitték.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában