Helyi közélet

2016.11.14. 10:11

Ez már a lepkeperes ügyvédnek is sok volt: zseniális dalt írt a kokadi gazda furcsa helyzetéről

Debrecen -  Zeke László "fenyegetésképpen" kilátásba helyezi, hogy amennyiben az ügyészség nem hagy fel időben a kokadi gazda elleni különféle eljárásokkal, akkor rockoperát ír!

Debrecen -  Zeke László "fenyegetésképpen" kilátásba helyezi, hogy amennyiben az ügyészség nem hagy fel időben a kokadi gazda elleni különféle eljárásokkal, akkor rockoperát ír!"Vigyázni kell rá, mert nagy lesz a kár, hogy ha bántod másfél milliárd. Megbúbolni hát, nem jó mulatság, semmiképpen nem ajánlott, ezért börtön jár. Óvatosan hát, nézd meg mit csinálsz...nem tudni, hol lakik a bagolylepke, mit eszik a bagolylepke, hol telel a bagolylepke. Sajnos nem tudni..." - írta Zeke László ügyvéd. A dalt a nevezetes lepke-per ihlette, amelyben a kokadi gazda megnyerte a pert az ügyésszel szemben, aki másfél milliárd forint kártérítést követelt az állam javára elpusztítani vélt hernyók miatt.

A dal azért született, mert az ügyész a vesztes per után vádat is emelt, börtönbüntetést indítványozva. A dalszöveget az ügyvéd elképedésében írta és ahogy fogalmazott: "Fenyegetésképpen" kilátásba helyezem, hogy amennyiben az ügyészség nem hagy fel időben a kokadi gazda elleni különféle eljárásokkal, akkor rokc-operát írunk! Zeke Lászlónak egyébként nem ez az első meglepő alkotása, korábban egy tárgyaláson részletes videón keresztül magyarázta el, miért nem lehetséges a szex a börtönajtón keresztül.


Egy debreceni ügyvéd elmagyarázza, miért nem lehetséges a szex a börtönajtó résén keresztül.

 

 

Kokad - Nem ért véget a lepkeper: továbbra is azzal vádolják a kokadi gazdát, hogy nagyon ritka lepkéket irtott ki a saját földjén. Igaz, most nem polgári pert, hanem büntetőpert indítottak ellene. A Tények riportja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában