Helyi közélet

2016.10.06. 10:13

Brit fesztiváldíjra pályázik a Campus!

Debrecen - A Campus Fesztivál is bekerült az UK Festival Awards jelöltjei közé a "Legjobb külföldi fesztivál" kategóriában.

Debrecen - A Campus Fesztivál is bekerült az UK Festival Awards jelöltjei közé a "Legjobb külföldi fesztivál" kategóriában.

A brit díjra számos európai fesztivál pályázik, a Campusnak pedig olyan fesztiválokkal kell megküzdenie, mint a portugál NOS Alive, a szerb Exit, a lengyel Open’er, a holland Pinkpop, a spanyol Benicàssim, vagy a szintén spanyol Bilbao BBK Live.

Fotó: Matey István

A szavazással egyébként részt vehetünk egy sorsoláson is, mellyel az összes győztes jövő évi fesztiválra nyerhetünk egy VIP bérletet. A győzteseket a közönségszavazásból továbbjutott legjobbakból szakmai zsűri fogja kiválasztani, a végső nyertesek nevét pedig november 28-án, a londoni díjátadón hirdetik majd ki. Szavazatát erre a linkre kattintva tudja leadni.


Debrecen – Testközelből követtük nyomon az idei év legnagyobb debreceni buliját, a Campus Fesztivált. Beharangozók, hangulatjelentések, kisszínesek és fotók minden mennyiségben!

 

 

Debrecen – Biztonságosabb, tisztább és a fák alatt bulizni nagy élmény – vallják a campusozók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában