Helyi közélet

2016.07.26. 18:40

Videó: Megtalálták a vőlegényt, aki miatt megszakítottak egy koncertet a Campuson

Debrecen - Respekt a Vis Maiornak és sok boldogságot Gábornak!

Debrecen - Respekt a Vis Maiornak és sok boldogságot Gábornak!

Nem maradt visszhang nélkül a képsor, amelyet a Campus Fesztiválon, a Vis Maior koncertjén rögzítettek a Hajdú-bihari Napló ott szórakozó munkatársai. Történt ugyanis, hogy a közönség soraiban bulizott egy fiatalember, aki a legényélettől búcsúzott a barátaival, s jókora feltűnést keltett a test színű ruhájával. A zenekar, látva az attrakciót, felhívta a színpadra, ahol Joe Cocker dalára vörös fény közepette mutatta be performanszát, azaz „szabadult meg a bőrétől”.

A videót megosztotta közösségi oldalán az együttes is, ahol kérték, jelentkezzen a fiatalember, hogy egy Vis Maior-pólóval ajándékozhassák meg. Néhány órán belül megtalálták Gábort, aki azt írta, óriási élményt kapott a koncerten, s elfogadja az ajándékot. Gábornak a Napló és a Hajdú Online szerkesztősége ezúton kíván sok boldogságot!

HBN


Debrecen - Jókora feltűnést keltett az a legénybúcsús társaság a Campus Fesztivál szombati zárónapján, amely a debreceni Vis Maior zenekar koncertjén bulizott.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában