Helyi közélet

2016.07.27. 14:48

Súlyos autóbalesetet szenvedett a DLA fiatal játékosa

Debrecen, Hajdúhadház - A keddi hajdúhadházi baleset egyik sérültje a DVSC-DLA U11-es csapatának focistája. Jelenleg altatásban tartják.

Debrecen, Hajdúhadház - A keddi hajdúhadházi baleset egyik sérültje a DVSC-DLA U11-es csapatának focistája. Jelenleg altatásban tartják.

Súlyos baleset történt kedd délután a 4-es főúton Hajdúhadháznál, ahol két autó karambolozott. Az egyik autót egy édesanya vezette, az autóban ült még egy 21 éves és egy 17 éves lány, valamint egy 10 éves kisfiú és egy 2 és fél éves gyermek. A 10 éves kisfiúról kiderült, hogy Deczki Zsombor, a Debreceni Labdarúgó Akadémia U11-es csapatának játékosa, aki súlyos-életveszélyes koponyasérülést szenvedett, meg kellett műteni, jelenleg altatásban tartják - olvasható a DVSC honlapján. Kedd délután edzésre jött volna Pallagra.

Deczki Zsomborért nagyon szorítunk, mielőbbi teljes felépülést kívánunk, és várjuk vissza a Debreceni Labdarúgó Akadémiára - írja a klub.


Hajdúhadház - Két személyautó karambolozott a 4-es főút hajdúhadházi szakaszán, négy gyermek súlyos sérüléseket szenvedett.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában