Helyi közélet

2016.06.10. 11:58

Több DKV-busz is terelőútvonalon jár

Debrecen - A Piac utcán, a villamos sín mellett aszfaltozási munkákat végeznek a szakemberek, ezért forgalmi rend változás lesz a közösségi közlekedésben.

Debrecen - A Piac utcán, a villamos sín mellett aszfaltozási munkákat végeznek a szakemberek, ezért forgalmi rend változás lesz a közösségi közlekedésben.

A Piac utca – Kossuth utca – Széchenyi utca kereszteződésben 2016. június 11-én, szombaton üzemkezdettől, június 12-én üzemzárásig aszfaltozást végeznek.

A munkák ideje alatt az 1-es és 2-es villamosok folyamatosan járnak majd, de kisebb menetrendi késésekre számítani lehet a trolibusz- és villamos-közlekedésben, valamint több autóbusz is terelőútvonalon közlekedik.

Az aszfaltozás ideje alatt, 2016. június 11-én várhatóan 12 órától üzemzárásig a 19-es, 42/42A, valamint az A1-es autóbusz az alábbi terelőútvonalon közlekedik:

19-es autóbusz:

Jégcsarnok felé: Kossuth utca – Széchenyi utca – Antall József utca – Nemzetőr utca – Miklós utca, tovább az eredeti útvonalon.

A terelőútvonal miatt a Kistemplom és a Miklós utca elnevezésű megállóhelyeket nem érintik az autóbuszok, helyettük a Debreceni Törvényszék megállóhelyen állnak meg.

Az eredeti útvonalon utoljára a Sámsoni útról a 11 óra 15 perckor induló járat közlekedik.

42/42A jelzésű autóbusz:

Nyugati Ipari Park/Kishatár utca felé: Piac utca – Miklós utca – Nemzetőr utca – Antall József utca – Széchenyi utca, tovább az eredeti útvonalon.

A terelőútvonal miatt a Piac utca és a Debreceni Törvényszék elnevezésű megállóhelyeket nem érintik az autóbuszok, helyettük a Miklós utca és Széchenyi utca megállóhelyeken állnak meg.

Az eredeti útvonalon utoljára a Nagyállomásról a 11 órakor induló 42-es és a 11 óra 48 perckor induló 42A járat közlekedik.

A1-es Auchan vásárlói járat:

Segner tér felé: Piac utca – Miklós utca – Nemzetőr utca – Antall József utca – Széchenyi utca, tovább az eredeti útvonalon.

A terelőútvonal miatt a Piac utca elnevezésű megállóhelyet nem érintik az autóbuszok, helyettük a Miklós utca megállóhelyeken állnak meg.

Az eredeti útvonalon utoljára az Auchan Áruháztól a 11 óra 5 perckor induló járat közlekedik.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

- DKV Zrt. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában