Helyi közélet

2016.05.19. 12:47

Taroltak a debreceniek a nők szaunaversenyében

Debrecen, Siófok - Siófokot is bevették az Aquaticum szaunamesterei a hétvégén.

Debrecen, Siófok - Siófokot is bevették az Aquaticum szaunamesterei a hétvégén.

Harmadjára is a Sauna Team Debrecen gárdája – Szép Boglárka, Végh Tímea, Skita Péter és Végh Sándor – nyerte az országos szaunamester csapat bajnoki címet. A hat fordulót követő országos döntő Siófokon volt a hétvégén.

Női egyéni versenyen kettős debreceni siker született. Végh Tímea végzett az első helyen, míg a második Szép Boglárka lett. Tímea évek óta ott van a magyar élmezőny legelején, az ő győzelme nem okozott meglepetést. Boglárka viszont egy évvel ezelőtt kezdte szaunamesteri pályafutását, de tarsolyában már olyan eredmények szerepelnek, mint első helyezés az országos bajnokság döntőjébe jutásért rendezett hat verseny egyikén, valamint Prágában, a Cseh Szaunamester Világbajnoki kvalifikációján, a Grand Prix Nemzetközi bajnokságon a közönség szavazata alapján a világbajnok mögött a második helyen végzett. A siófoki versenyen Végh Tímea francia sanzon műsorát, valamint a népszerű Neoton dalra, a 220 felett-re izzasztotta és legyezte a forró kabin közönségét. Szép Boglárka előbb egy kalózjelenetet mutatott be, majd nevéből fakadó „Beépített Szépség” című műsora következett.

A férfiak versenyében is két debreceni szerepelt. Végh Sándor harmadik, Skita Péter negyedik lett. Ők is ott vannak a magyar élmezőnyben, sőt a szeptemberben megrendezett szaunamester világbajnokságon ők is képviselték Magyarországot. Végh Sándor Tarzan históriájával melegített és egy időutazással zárt.


Végh Sándor, mint Tarzan | Fotó: Magánarchívum


Skita Pétert a Reszkessetek, betörők! című film, valamint Nagy Feró 8 óra munka című száma ihlette meg.

HBN–KZS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában