Helyi közélet

2016.03.05. 11:35

Levélben fejezte ki háláját a rendőrkapitánynak a böszörményi néni rokona

Hajdúböszörmény - A 87 éves idős néni rokona és egyben gondozója köszönőlevelet küldött Hajdúböszörmény rendőrkapitányának.

Hajdúböszörmény - A 87 éves idős néni rokona és egyben gondozója köszönőlevelet küldött Hajdúböszörmény rendőrkapitányának.

Mint arról korábban hírt adtunk, egy idős néni 2016. március 1-jén 18 óra 50 perc körüli időben hajdúböszörményi otthonából ismeretlen helyre távozott, és aztán nem adott életjelet magáról.

A rendőrök a helyi polgárőrökkel, mezőőrökkel, közterület-felügyelőkkel és városőrökkel közösen indultak a néni felkutatására. A hajdúböszörményi, balmazújvárosi és a hajdúnánási rendőrök éjszaka hőkamerák segítségével keresték az idős hölgyet, továbbá a városban nyomkövető kutyát is indítottak. A rendőrség honlapján felhívást is közzétett, amelyben kérte a lakosság segítségét a néni megtalálása érdekében.

A nénit 2016. március 2-án 11 óra 15 perckor egy hajdúböszörményi férfi családi háza hátsó udvarán látta meg, aki teljesen átfázva feküdt a kertben. A férfi azonnal szólt a szomszédjában lakó szabadnapos rendőrnek, akivel a hölgyet bekísérték a házba, hogy átmelegedjen és értesítették a mentőket. A helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársai a 87 éves helyi lakost kórházba vitték.

Az idős hölgy rokona levelet küldött Dr. Dienes Imre rendőr alezredesnek, a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság megbízott vezetőjének, amelyben megköszönte „…a mentésben, keresésben segítkező: rendőrök, polgárőrök, önkéntesek, civilek lelkiismeretes odaadó munkáját.”

A rendőrség információja szerint a néni még kórházban tartózkodik, azonban már jobban van, és nemsokára haza engedik. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ezúton kíván a hölgynek jó egészséget!

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában