Helyi közélet

2016.02.07. 17:47

"A legfőbb probléma az, hogy több a 14 éves, mint a 18 éves bulizó fiatal"

Debrecen - Tényleg vegetál a cívisváros, miután lemegy a Nap? Nézzük, olvasóink mennyire tartják pezsgőnek a helyi éjszakai életet.

Debrecen - Tényleg vegetál a cívisváros, miután lemegy a Nap? Nézzük, olvasóink mennyire tartják pezsgőnek a helyi éjszakai életet.

– Nem az én igényeimnek megfelelő, szerintem a legfőbb probléma az, hogy több a 14 éves, mint a 18 éves bulizó fiatal. Előbbiek pedig gyanítom, szülői engedély nélkül vannak ott. Próbálom elkerülni az olyan helyeket, ahol túl sok a kiskorú – jelentette ki Szabó Roland.



– Bár törzs­helyem Debrecenben kon­k­rétan nincs, a város kínálata igényeimnek pontosan megfelel – mondta Orosz György.



– Elégedett vagyok, mert szeretem, amikor egy szórakozóhelyen több korosztály is megfordul. Ez kifejezetten jellemző a törzshelyemre is. Hogy mikor bulizom, az változó. Előfordul, hogy a hétköznapokon is – osztotta meg Balogh Miklós.



– Nem járok szórakozóhelyekre, a szüleim kimondottan féltenek az idegenektől. Szerintük nem biztonságos az éjszakai élet – jegyezte meg Nagy Vivien.



Rózsa Patrik elégedett a lehetőségekkel. – Szinte minden este eljárok szórakozni. Kedvenc helyünkön a felszolgálás is, a társaság is kiváló – mondta.



– Míg Spanyolországban adott a lehetőség az underground zenei klubok látogatására, itt Debrecenben sajnos ez nem megoldható. Inkább az albérletben bulizok a barátaimmal – mondta el Isaac Duerte.



HBN


Nem kérdés, Debrecen akkor lesz igazán vonzó, ha amellett, hogy kitalálja saját magát, úgy nappali, mint éjszakai programok sokaságát képes nyújtani. Hogy vélekednek erről a szórakozóhelyek vezetői? Egyáltalán, milyen a jelenlegi éjszakai élet városunkban? Utánajártunk.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában