Helyi közélet

2016.01.12. 11:54

Virágot és plakettet kapott a nő, aki felismertre a lányrablók autóját

Debrecen - Dr. Gyurosovics József r. dandártábornok, Hajdú-Bihar megye rendőrfőkapitánya személyesen köszönte meg a bejelentő hölgynek a segítséget.

Debrecen - Dr. Gyurosovics József r. dandártábornok, Hajdú-Bihar megye rendőrfőkapitánya személyesen köszönte meg a bejelentő hölgynek a segítséget.

Mint arról korábban hírt adtunk, 2016. január 6-án 19 óra 41 perckor egy nő tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy egy Debrecenben, a Kishegyesi úti bevásárlóközpont parkolójában felismerte a rendőrségi felhívás alapján körözött Gy. Attilát és a Volkswagen típusú személygépkocsit.

Az állampolgári bejelentésre a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság „Cívis” Közterületi Támogató Alosztály munkatársai azonnal a helyszínre mentek, ahol azonosították a 28 éves Gy. Attilát és 41 éves társát, akiket elfogtak és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók Gy. Attilát és a gépkocsi sofőrjét, R. Tamást személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A Debreceni Járásbíróság a két hencidai gyanúsított előzetes letartóztatását elrendelte.

Dr. Gyurosovics József r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon 2016. január 12-én 10 órakor Szent György emlékplakettel és egy csokor virággal köszönte meg a bejelentő segítségét és együttműködését.



A rendőrfőkapitány kiemelte, hogy a hölgy bejelentése nélkülözhetetlen volt a gyors és eredményes rendőri intézkedéshez.

A megyei rendőrfőkapitány örömét fejezte ki amiatt, hogy az állampolgárokkal az együttműködés egyre szorosabb Hajdú-Bihar megyében, hiszen a közbiztonság fenntartása és javítása közös érdekünk. A lakossággal történő összefogásnak is köszönhető, hogy a rendőrség munkája egyre eredményesebb.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában